Sdílet:

Horká čokoláda recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí1 porce

Horká čokoláda nás skvěle zahřeje a její chuť i vůně nám určitě i zlepší náladu. Ve studených sychravých dnech je to ta pravá volba.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 30 g hořké nebo hořkomléčné čokolády
  • 1 lžíce neslazeného kakaového prášku
  • 1 hrnek mléka
  • 2 lžíce cukru
  • špetka soli


Způsob přípravy

Horká čokoláda nás skvěle zahřeje a její chuť i vůně nám určitě i zlepší náladu. Ve studených sychravých dnech je to ta pravá volba. Do menšího kasrtůlku nalijeme polovinu mléka a rozmícháme v něm kakaový prášek a nastrouhanou čokoládu. Na mírném ohni za stálého míchání zahříváme, až se čokoláda zcela rozpustí.

Nyní přidáme zbytek mléka, špetku soli, podle chuti osladíme cukrem a ohřejeme tak, abychom měli horký nápoj, ale nevaříme. Pijeme samotné, nebo můžeme podávat třeba se šlehačkou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Horká čokoláda recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Horká čokoláda.
Nebo hledejte podobné podle části názvu horká čokoláda .
Hledat podobné recepty na internetu jako Horká čokoláda

Kde najít informace



×