Křehký rebarborový koláč recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Křehký rebarborový koláč je lahodná směs sladkých a lehce nakyslých chutí. V rebarborové sezóně je to skvělý moučník ke kávě a čaji.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 5 lžic hrubé mouky
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • rebarbora
  • 0,5 hrnku oleje
  • 1 bílý jogurt
  • 1 hrnek cukru
  • mléko
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 4 lžíce cukru


Způsob přípravy

Křehký rebarborový koláč je lahodná směs sladkých a lehce nakyslých chutí. V rebarborové sezóně je to skvělý moučník ke kávě a čaji. Drobenku připravíme smícháním hrubé mouky, cukru a másla. Všechny ostatní ingredience, kromě rebarbory, smícháme ve velké míse.

Mléka přilijeme tolik, aby vzniklo lehce tekuté těsto. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na pekáč vyložený pečícím papírem vylijeme připravené těsto. Poklademe nakrájenou rebarborou a posypeme drobenkou. Pečeme asi 20 minut. Po vychladnutí můžeme koláč podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Křehký rebarborový koláč recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Křehký rebarborový koláč.
Nebo hledejte podobné podle části názvu křehký rebarborový koláč .
Hledat podobné recepty na internetu jako Křehký rebarborový koláč

Kde najít informace



×