Maracuja v pěně z bílé čokolády recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření7 minPočet porcí8 porcí

Maracuja v pěně z bílé čokolády je lahodný exotický moučník. Kromě toho maracuja obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, jako je vápník, železo, vitamíny B a C.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 ks ovoce maracuja
  • 3 vejce
  • 1,5 hrnku šlehačky
  • 180 g bílé čokolády
  • 0,25 šálku moučkového cukru


Způsob přípravy

Maracuja v pěně z bílé čokolády je lahodný exotický moučník. Kromě toho maracuja obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, jako je vápník, železo, vitamíny B a C. Její dužina včetně hnědých semínek je šťavnatá, osvěžující a aromatická. Nejprve v mikrovlnné troubě rozpustíme bílou čokoládu, kterou jsme před tím rozlámali na kousky. Po rozpuštění ji necháme trochu vychladnout. Žloutky rozšleháme a přidáme do rozpuštěné čokolády,přidáme polovinu šlehačky a ušleháme do pěny.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně do něj přidáme moučkový cukr. Polovinu ušlehaného sněhu vmícháme do čokoládové pěny a necháme několik hodin v chladnu. Dužinu vydlabanou z maracuji včetně zrníček smícháme se zbytkem sněhu. Do dezertních misek střídavě vrstvíme čokoládovou pěnu a krém s ovocnou dužinou a vychlazené podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Maracuja v pěně z bílé čokolády recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu maracuja pěně bílé čokolády .
Hledat podobné recepty na internetu jako Maracuja v pěně z bílé čokolády

Kde najít informace



×