Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí8 porcí

Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením je velmi zdravé jídlo. Jicama je mexická zelenina podobná řepě a jí se většinou zasyrova, jako v tomto případě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/3 hrnku šťávy z limetky
  • 2 salátové malé okurky
  • 1/3 čerstvého nasekaného koriandru
  • 2 lžičky chilli koření
  • 3 pomeranče nakrájené na kousky
  • 1 ks středně velké jicama (mexický tuřín)
  • sůl
  • 1/2 hrnku nakrájených ředkviček na plátky


Způsob přípravy

Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením je velmi zdravé jídlo. Jicama je mexická zelenina podobná řepě a jí se většinou zasyrova, jako v tomto případě. Jako rychlý předkrm je tento pokrm vynikající. Oloupeme jicama a nakrájíme ho na plátky. Ve velké míse smícháme jicama s nakrájenou okurkou, pomerančovými kousky, limetkovou šťávou, chilli křením a plátky ředkviček.

Necháme odležet v chladu 30 minut, podle chuti osolíme a přidáme nadrobno nasekaný koriandr. Důkladně promícháme a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu předkrm jicama limetkovou šťávou chilli kořením .
Hledat podobné recepty na internetu jako Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením

Kde najít informace



×