Recept na obalované fazolové lusky smažené v jemném křupavém těstíčku. Chuťovku podáváme s pikantní omáčkou, ve kterém si lusky máčíme.
500 g | zelené fazolové lusky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
omáčka | |
100 ml | voda |
3 lžíce | med |
1 lžíce | sójová omáčka |
3 lžíce | dijonská hořčice |
3 lžičky | chilli omáčka |
0.5 lžičky | mleté hořčičné semínko |
těstíčko | |
2 ks | bílek |
250 g | hladká mouka |
300-350 ml | perlivá voda |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena