Očištěné bílé zelí nakrájíme na drobné proužky, mrkev oloupeme a nastrouháme nahrubo. Rajčata rozpůlíme a krájíme na proužky a ledový salát krájíme podle chuti. Já ho krájím na větší proužky a vždycky ulomím nebo odříznu košťál, přijde mi kyselý.
Maso nakrájíme na malé kousky asi 5 x 5 cm a obalíme v trojobalu - mouka, osolené rozšlehané vejce, strouhanka. Poté osmažíme. Já nejraději používám kuřecí prsa i kuřecí stehenní řízky, protože jsou šťavnatější.
Na tortillu uprostřed ze shora dolů nakapeme dressing. Já používám francouzský dressing. Dále přidáme zeleninu, osmažené maso a zase pokapeme dressingem. Tortilly dole přehneme asi o 5 cm a zprava doleva zatočíme a podáváme.
Tortilly s kuřecím masem podáváme jako velmi chutný pokrm při různých příležitostech.