Vepřová panenka plněná olivami a zapečená s bylinkovo-sýrovou krustou. Pokrm výborně chutná se šťouchaným bramborem a zeleninovým salátem. Recept i pro slavnostní chvíle.
3 lžíce | máslo |
100 g | eidam |
2 ks | vepřová panenka |
1 hrst | čerstvá petrželka |
3 plátky | bílý toastový chléb |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
lupínky mandlí | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
olivový olej | |
zelené olivy bez pecek |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena