Vepřové maso nakrájíme na nudličky, naložíme do oleje, solamylu, worchestru, grilovacího koření, osolíme a necháme odležet. Přichystáme si zeleninu na směs. Cibuli nakrájíme na hrubší půl kolečka, rajče na měsíčky, žampiony a papriku na hrubší plátky.
Odležené maso zprudka opečeme na pánvi, přidáme nakrájenou zeleninu, kečup a sladkou chilli omáčku. Vše pořádně orestujeme, podlijeme troškou vody, necháme mírně provařit a dochutíme.
Uvaříme si klasický bramborový knedlík podle návodu na balení, necháme vychladnout, nakrájíme ho na kolečka a obalíme v trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka). Potom knedlík osmažíme na pánvi dozlatova. Osmažená kolečka knedlíků rozložíme na talíř a přidáme masovou směs.
Vepřové nudličky na zelenině se smaženými bramborovými knedlíky podáváme jako vydatný hlavní chod.