Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Doudlebské vdolky
Flamendří česnečka
Zelný salát s koprem
Těstoviny brokolice ham a mňam
Špagety s brokolicí
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Salát z jemných párků
Vepřové chipsy
Špagety Carbonara
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny