Prémiový obsah
★★★
42.9K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Květák očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky a uvaříme doměkka. Květák poté zcedíme rozmačkáme vidličkou
Plátky si asi půl hodiny povaříme ve vývaru, poté necháme okapat. Sýr smícháme s majonézou, přidáme eidam
Maso naklepeme, osolíme a okořeníme, pokapeme olejem, proložíme kolečky cibule, slaniny, papriky. Vše
Vybereme větší brambory a důkladně je opláchneme. Každou z nich nakrájíme na plátky zhruba půl centimetru
Celer nakrájíme na centimetrové plátky a asi 5 minut povaříme v malém množství vody. Vychladlý celer
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, omyjeme, osolíme a obalíme v mouce, vajíčku a nakonece v Cornflakes
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným
Hotové telecí řízečky v těstíčku skládáme na ubrousky Telecí řízečky v těstíčku podáváme s kaší, vařenými
Maso nakrájíme na plátky jemně rozklepeme, nasolíme a opepříme. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou
Králičí stehenní řízečky omyjeme, naklepeme, lehce Marinádu promícháme a řízečky s ní důkladně potřeme
Zamícháme, maso naložíme. Poté obalíme ve strouhance a usmažíme do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší