Prémiový obsah
★★★
31.6K čtenářů
1 h 15 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Krkovici dáme společně s namočeným sušeným hrachem
V hrnci rozpustíme máslo a přisypeme mouku. Vzniklou jíšku zalijeme mlékem a důkladně rozmícháme. Poté
Propláchnuté nakrájené zelí zalijme vodou, osolíme cibuli, kterou přidáme ke scezenému a propláchnutému zelí
Přidáme zelí a krátce osmahneme. K zelí přidáme maso (vcelku).
Když zesklovatí, přidáme na malé kostičky nakrájenou krkovici Zelí podusíme téměř doměkka.
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Uzené maso nakrájíme na kostky. masem a nakonec přidáme zelí.
Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml kysané smetany Do vymazaného pekáče rozložíme udušené zelí, na něj
Zelí zbavíme košťálů, nakrájíme ho na nudličky a uvaříme pekáči orestujeme maso dozlatova, přidáme uvařené zelí
dobrutka