Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Uzenou pečeni uvaříme s cibulí, česnekem a bobkovým maso a zabalíme tak, aby nevytekla šťáva.
Okraje těsta potřeme trochou bílku. Těstem maso obalíme a obal přitiskneme.
Listové těsto vyválíme na obdélníkový plát a potřeme směsí z medvědího česneku, kterou vytvoříme rozmixováním
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Játra a všechno maso i slaninu nakrájíme a několikrát společně pomeleme mlýnkem na maso.