Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
širokou pánev nalijeme pivo a dáme do něj grilovací klobásy Pánev postavíme na rozpálený gril a asi 15 minut klobásy
Pak klobásy z obou stran uzavřeme a opečeme ze všech Klobása je určená k okamžité spotřebě.
Romadúr nastrouháme najemno, utřeme máslo do pěny a přidáme tvaroh. Poté přidáme sýr a osolíme, okmínujeme
Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí Místo klobásy mužeme dát i jiný salám.
orestujeme na tuku a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a klobásu
Rajčata a klobásu nakrájíme a rozdělíme také, na pánvi smažíme první polovinu vajec a nahoru rozprostřeme klobásu
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu Můžeme připravit i bez klobásy.
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Klobásy a svlékací párky nakrájíme asi na 1 cm silná potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme kolečka klobásy