Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Párky dle chuti obalíme nejdříve v mouce, poté v rozšlehaném
Pak uděláme těstíčko smícháním všech uvedených surovin lépe drželo, potom v těstíčku a usmažíme na oleji.
hladkou mouku, osolíme, opepříme a vymícháme hladké těstíčko Játra obalíme v mouce a v sýrovém těstíčku.
Párky naskládáme na plech a dáme je asi na 10 minut Párky v těstíčku vytáhneme z formy, přelijeme je cibulovou
, vajíčka, mouku, nastrouhaný sýr a připravíme si těstíčko Chřest obalíme v těstíčku.
Do větší mísy si nasypeme hladkou mouku, kypřicí prášek do pečiva a cukr. Přilijeme mléko a rozklepnuté
Švestky namočíme do středně hustého těstíčka (připraveného
Játra odblaníme, nakrájíme na menší medailónky, osolíme a obalujeme v mouce a namáčíme v rozšlehaných
Nejprve si připravíme těstíčko, a to tak, že uvedené Potom je namáčíme do těstíčka a z obou stran smažíme