Prémiový obsah
★★★★
12.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Klobásu nakrájíme na porce, zavineme, spojíme špejlemi Na spodní část housky dejte zelí, na ně klobásy, opět
Klobásu nakrájíme na kousky asi 20 cm dlouhé a každou Stočené klobásy lehce obalíme v mouce a orestujeme
Vinné klobásy stočíme do kruhu, po šířce propíchneme Před podáváním dřívko z klobásy vytáhneme.
Klobásu stočíme, zpevníme párátkem a opečeme na troše Hotovou polévku nalijeme do talíře a servírujeme s klobásou
Vinnou klobásu vymáčkneme do mísy, přidáme bylinky,
Vinnou klobásu rozdělíme na menší části a zatočíme Klobásu zprudka osmahneme na oleji a ve výpeku z klobásy
Olej nebo tuk na smažení rozehřejeme na pánvi, kolečka
Očištěného a omytého lína osušíme čistou utěrkou a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce lína odložíme