Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Křepelčí vejce uvaříme natvrdo, tedy asi 3 minuty, Hotové špízy podáváme již bez přílohy, doplněné pouze
Oloupeme dýni, nakrájíme ji na kousky a uvaříme v zeleninovém bujónu. Poté rozmixujeme. Namočíme plátky
Nachystané špízy potřeme olejem, osolíme, opepříme můžeme směs koření smíchat s olejem a touto směsí špíz
mochyni si omyjeme a vše střídavě napichujeme na špízy šťávy a nasekané papričky si vyšleháme marinádu a špízy
Nakrájíme si 2 lístky bazalky nadrobno, smícháme si olej, lžíci vody, vinný ocet, sůl, pepř a bazalku
Kotletku nakrájíme na kolečka a lehce poklepeme dlaní. V misce si smícháme olej, sójovou omáčku, česnek
smícháme s grilovacím kořením, směsí potřeme nachystané špízy tuto omáčku ozdobíme nasekanou petrželovou natí. špíz
Na každý špíz nabodneme 3 závitky, které střídavě prokládáme Špízy pak opékáme 10 minut za občasného otáčení ve