Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky šunky
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky sýru.
Vepřovou panenku nařízeneme a naplníme předvařeným
Příprava masa: Panenku nařízneme tak, aby se nám vytvořila Panenku poté svážeme nebo upevníme párátky tak aby
Vepřovou panenku omyjeme, zbavíme blanek a osolíme, Uprostřed panenku prořízneme a naplníme švestkami.
Vepřovou panenku očistíme od tuku, rozřízneme ji a Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým
Maso ostrým nožem nařízněte uprostřed, avy šlo plnit. Osolte a opepřete. Chřest očistěte a spařte horkou
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a orestujeme na dvou lžících másla. Po chvíli polovinu odebereme do