Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Olej smícháme s pepřem, maso nakrájíme na kostky a dáme do marinády na pár hodin odležet, poté dáme na
nastrouhaný rokfór, mírně necháme rozpustit.Vepřové medailonky přelejeme omáčkou a podáváme.
Nejprve si panenku nakrájíme na medailonky. Medailonky podáváme s omáčkou, domácíma hranolkama
Na sýrovou omáčku ušleháme mléko se žloutky, přidáme Nakonec sýrovou omáčku ochutíme citronovou šťávou,
máslo, přidáme trochu oleje a z obou stran osmažíme medailonky
V pánvi na oleji smažíme medailonky asi 5 minut. V misce smícháme pomerančový džus, med, sójovou omáčku
upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť, vložíme do omáčky
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky Medailonky dáme do jablkové omáčky.
Panenku nakrájíme příčně na plátky, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak plátky vložíme do rozehřátého