Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ledvinky důkladně umyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, kmín, okapané ledvinky
Ledvinky omyjeme, rozpůlíme, odstraníme močovody a Podáváme s dušenou rýží.
Přidáme protlak, podusíme, přidáme víno a dusíme doměkka Do hotového ragú přidáme víno, cukr, sůl, citronovou
Maso omyjeme, vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Slaninu rozškvaříme a podusíme na ní drobně nakrájenou
Srnčí kýtu vykostíme a očistíme. pečení z pekáče sundáme víko, kýtu podlijeme zbytkem vína
Srnčí hřbet potřeme rozetřeným česnekem a posypeme Případně podléváme vývarem či bílým vínem.
Lehce podlijeme vodou nebo vývarem a vínem. přidáme dvě hodiny a v případě potřeby přilijeme vodu nebo víno
zaprášíme moukou, osmahneme a znovu podlijeme vývarem a vínem Jednodenní marinování masa ve směsi vína, koření a
polovině zpěněné cibulky přidáme do kastrolku červené víno