Prémiový obsah
★★★
7.6K čtenářů
2 h 40 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Potom ho obalíme slaninou pokrájenou na plátky, které Položíme ho na pekáč, přidáme zbylou nakrájenou slaniny
kapsy a do nich vložíme kousky slaniny. Potom pečeme v troubě odkryté doměkka a během pečení
Bažanta očistíme, eventuálně zbavíme peříček a osolíme Dáme do pekáče podlijeme vodou, přidáme koření, máslo
a spolu s hřebíčkem, trochou soli a malým kouskem másla Bažanta opečeme po všech stranách na másle.
Umytou slepici rozčtvrtíme, prošpikujeme uzenou slaninou
V misce smícháme máslo, sůl, pepř a nasekaný rozmarýn
a za pilného potíráme máslem štiku upečeme. Pečenou štiku opatrně postavíme na mísu tak,jako když
Vykuchané kuře umyjeme, nasolíme, polijeme rozehřátým máslem Kuře můžeme prošpikovat slaninou nebo přidat dovnitř
Před dopečením položíme na každou bramboru plátek slaniny Poté přes slaninu položíme plátek sýra a dopečeme,