Prémiový obsah
★★★★
26.5K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Připravená játra, odleželá v kysaném mléce a omytá, Játra před podáváním osolíme.
Připravená játra, odleželá 2 hodiny v kysaném mléce Dusíme doměkka a nakonec játra osolíme.
Připravená játra odleželá v kysaném mléce omyjeme a Jakmile jsou játra měkká, podáváme je s válečkem bylinkového
Králičí játra přes noc namočíme do mléka, druhý den Hotová játra ihned obalíme ve strouhaném křenu, osolíme
Na špíz střídavě napichujeme špalíčky panenky a špalíčky pórku. Zprudka ho opečeme, zabalíme do listového
Měkká játra s chilli papričkami osolíme, na nahřáté talíře rozdělíme opečené proužky pórku, na ně položíme játra
Játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na stejnoměrné Vložíme nakrájená játra, necháme zatáhnout, přisypeme
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu