Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Z vepřového karé nasekáme čtyři kotlety, trošku je Potom šťávu přecedíme na upečené kotlety.
Maso rozkrájíme, osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme, přendáme do pekáče a pečeme ještě 15 minut
Maso omyjeme, odblaníme, prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a opepříme. Zbytek slaniny rozškvaříme
Maso nakrájíme na velké kostky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na plátky. V kastrolu
Nakrájíme maso na nudličky, papriky nakrájíme na drobné kousky, feferonky omyjeme, vyřízneme z nich semeníky
Maso naložíme alespoň na hodinu do vína smíchaného s olejem. Poté ho osolíme a opepříme a dáme na pánev
Zelenou cibulku opereme a nadrobno nakrájíme. Na pánvičce na lžíci oleje zpěníme polovinu nakrájené cibulky
Maso očistíme, omyjeme, osušíme lehce do papírových kuchyňských utěrek a poté ho nakrájíme na kostky
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. V hrnci opečeme drobně nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a orestujeme
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na sádle osmažíme pokrájenou zeleninu a restujeme dohněda. V půlce
Moc děkuji za recept, dnes jsem dělala k obědu ale s bramborovým knedlíkem a bylo to vynikající:-)