Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Přidáme protlak, podusíme, přidáme víno a dusíme doměkka Do hotového ragú přidáme víno, cukr, sůl, citronovou
Připravená játra, odleželá v kysaném mléce a omytá, Játra před podáváním osolíme.
Srnčí játra naložíme na několik hodin do mléka, může Potom játra omyjeme a nakrájíme na plátky.
Játra, na tenká kolečka nakrájený pórek a na nudličky Podlijeme vínem, přidáme zázvor a dusíme doměkka.
Lehce podlijeme vodou nebo vývarem a vínem. přidáme dvě hodiny a v případě potřeby přilijeme vodu nebo víno
Srnčí hřbet potřeme rozetřeným česnekem a posypeme Případně podléváme vývarem či bílým vínem.
Srnčí kýtu vykostíme a očistíme. pečení z pekáče sundáme víko, kýtu podlijeme zbytkem vína
Připravená játra odleželá v kysaném mléce omyjeme a Jakmile jsou játra měkká, podáváme je s válečkem bylinkového
Játra dáme do mísy, zalijeme je mlékem a necháme je Nakonec omáčku zředíme vínem a zjemníme máslem.
Dobře omyté srnčí ledvinky nakrájíme na kousky. kmín, kuličky jalovce a pepř, orestujeme a zalijeme vínem