Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Čisté zaječí maso nakrájíme a dáme vařit do vody s bobkovým listem. Nejdříve přidáme očištěné, nakrájené
Odleželé zaječí maso prošpikujeme proužky uzené slaniny. V tlakovém hrnci na sádle zapěníme nakrájenou
Poté zajíce vytáhneme, odblaníme a prošpikujeme uzenou nakrájenou cibuli, opražíme, podlijeme vodou, přidáme zajíce
Maso si na dva dny naložíme do kyselého mléka. Na másle orestujeme cibuli, přidáme mrkev nahrubo, bobkový
Celého zajíce potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme zajíce teplým olejem.
Zajíce důkladně očistíme, odblaníme a naporcujeme. přidáme dvě nakrájené cibule, na ně položíme porce zajíce
Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme
Do misky dáme mouku a smícháme ji s kypřícím práškem metličkou. Máslo rozehřejeme v mikrovlnce. Do kuchyňského
Vajíčka, cukr, olej, a vanilkový prášek ušleháme ve šlehači do pěny. Přidáme kůru z pomeranče, mouku