Prémiový obsah
★★★★
14K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku
Kuřecí prsa osolíme a opepříme. Do jogurtu dáme sůl, pepř a prolisovaný česnek, vložíme prsa a necháme
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku
Bramboráky přendáme na papírový ubrousek, abychom adsáli
Brambory si nastrouháme najemno a vymačkáme z nich vodu, přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme majoránku
Brambory umyjeme, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Vodu z brambor slijeme a ještě ji z brambor co nejvíce