Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Nejdříve uvaříme brambory ve slupce a necháme je vychladnout. Následně je oloupeme a nastrouháme na struhadle
Maso osolíme, opepříme a vmícháme capary. Poté přidáme kečup, hořčici a hezky naservírujeme na talíř.
Hovězí maso na tatarák pomeleme velice najemno v mlýnku Tatarák podáváme na talířích jako bochánek s důlkem
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Hovězí svíčkovou třikrát pomeleme v mlýnku na maso. Pomleté maso
Maso naškrábeme špičkou nože najemno, nebo nameleme. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme nebo
Lososa naškrabeme a smícháme s cibulkou, koprem, lžičkou hořčice a vejcem. Směs dle chuti osolíme, opepříme
Tuňáka nožem nasekáme na malé kousky. Dáme do mísy, osolíme a opeříme. Zakápneme limetkovou nebo citronovou
Maso naškrábeme a smícháme se solí a pepřem. Zakápneme olivovým olejem a dáme na talíř. Ozdobíme pár
Kapra nožem naškrábeme nebo nakrájíme na miniaturní kostečky. Přidáme sůl, pepř, kmín, žloutek a nadrobno