14.4K čtenářů
1 h 5 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Lžící tvarujeme škubánky a smažíme na másle dozlatova Hotové škubánky posypeme mletým mákem a cukrem.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a z bramborového těsta V míse promícháme mák s moučkovým cukrem a hotové škubánky
20 minutách, až bude mouka propařená, rozšťoucháme bramborovou Škubánky tvarujeme lžící namočenou v oleji.
náplní (náplň: do vařícího mléka nasypeme jemně umletý mák
kaše vykrajujeme škubánky. Na talíři je posypeme mletým mákem (nastrouhaným tvarohem