Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
těsta vtlačíme do vymyzané a vysypané formičky na košíčky Košíčky upečeme v troubě dorůžova, pak vytáhneme z
Salám si nakrájíme na silné plátky a opečeme na pánvi. Na másle orestujeme cibulku, přidáme vejce, sůl
Necháme zchladnout a poté naplníme náplní. připravíme tím, že svaříme uvedené ingredience na náplň
jednotlivé košíčky. Pokud by byla náplň řídká přidáme více mletých piškotů
Na meruňkový krém rozmixujeme meruňky, přimícháme smetanu krémem, přiklopíme druhým plátem, na ten naneseme meruňkový
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Pomocí cukrářského sáčku zdobíme hotové košíčky.
Nakonec posypeme mandlovými lupínky. Meruňkovou bublaninu pečeme na 180 - 200 °C cca 15
Těsto mačkáme v tenké vrstvě do formiček na košÍčky Upečené košíčky ihned vyklopíme, necháme zchladnout
Příprava náplně: V druhé míse smícháme povolené máslo těsta vtlačujeme do formiček,ne které dáme lžičku náplně
Košíčky rozložíme na plech a v předehřáté troubě při Potřeme vnitřní okraje košíčků a necháme zaschnout.