Prémiový obsah
★★★
24.3K čtenářů
Vypadá jako sníh a taky chutná božsky. Zmiňme i jiné důvody, proč by právě kokos měl být hlavním hrdinou při pečení svátečních receptů.
15 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Piškoty umeleme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hmotu, kterou necháme v lednici ztuhnout. Pak
Vše smícháme a tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhaném kokosu a necháme zchladit.
Tatranky nameleme na mlýnku, přidáme ostatní suroviny a vše smícháme. Obalujeme v kokosu a ořechách.
Vodu s cukrem a skořicí přivedeme k varu a vaříme 10 minut. Cukrovým rozvarem přelijeme kokos a za občasného
Kokosové koule jsou oblíbeným druhem nepečeného cukroví Poctivé kokosové koule by měly chutnat po kvalitním
Smícháme si kokos, cukr, mléko, máslo, bílek, rum a uhněteme těsto. Rozdělíme na 4 a obarvíme barvivem
Vejce šleháme, postupně přidáváme cukr, olej, pudink a prášek do pečiva. Naplníme do chlebíčkové formy