Prémiový obsah
★★★★
8.8K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
To pak plníme do strojku a vytvoříme rohlíčky, které Konce hotových rohlíčků namočíme do čokolády.
uvedených surovin vypracujeme těsto a tvoříme malé rohlíčky Upečené rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru.
Prosijeme mouku, přidáme kokosovou moučku, cukr a změklé Potom tvoříme válečky a z nich malé rohlíčky.
váleček a děláme menší nočky, ze kterých poté vyválíme rohlíčky Hotové rohlíčky obalíme v cukru.
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme
Poté z těsta tvoříme rohlíčky, ty dáme na plech vyložený
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Máslo utřeme s moučkovým cukrem a vejci. Čokoládu nalámeme na menší kousky a rozpustíme v mikrovlnné
Bílky začneme šlehat do pěny, po chvíli přidáme citrónovou šťávu a až ušleháme hustou pěnu, zašleháme