Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Formu na chlebíček nebo dortovou formu vyložíme pečícím papírem, na dno narovnáme smažené jablečné plátky
Formu na chlebíček vymažte rostlinným olejem a vysypte Do chlebíčku můžete přidat i ořechy nebo rozinky.
Olej, cukr a žloutky šleháme do pěny, pak přidáme vodu, nahrubo strouhaná jablka, oba druhy mouky, pudingový
Veky namažeme oblíbeným salátem- pochoutkovým, bramborovým nebo pařížským. Poklademe polovinou vejce
Kaiserky rozkrojíme na půl a potřeme Lučinou. Poté přidáme kousek lososa a ozdobíme řeřichou. Ihned podáváme
Všechno ovoce nakrájíme a zalijeme rumem, přikryjeme a necháme odstát do druhého dne. Poté ušleháme žloutky
Vyšleháme bílky do tuhého sněhu, přidáme cukr, kakao, bramborový škrob a prášek do pečiva. Přilijeme
Do mísy prosejme mouku a smícháme ji s kypřícím práškem, pak přidáme vejce a nasekané ořechy a ovoce.