Prémiový obsah
★★★
19K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Náplň: Tvaroh ušleháme se smetanou, přidáme cukr podle chuti a ušleháme krém. Do něj přimícháme pokrájené
Ušleháme si máslo s cukrem, tvarohem, přidáme rum. Na alobal si dáme střídavě sušenky (3 řad po 7) a
Tekuté přísady smícháme. Nalijeme do sklenic. A podáváme s plátkem pomeranče.
Tekuté přísady si smícháme v hrnci a zahřejeme, poté naléváme do sklenic z varného skla. Ozdobíme si
Jako první uděláme sníh ze 4 bílků a dáme stranou. V míse vyšleháme 4 žloutky s cukrem do pěny a postupně
Tekuté ingredience zahřejeme a nalijeme do hrnku. Ozdobíme plátky pomeranče, citronu a limetky. Ihned
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink a Be-be řezy necháme v chladu chvíli uležet.
Tekuté suroviny zahřejeme. Nalijeme do sklenic z varného skla a ozdobíme plátky pomeranče, limetky a
Na dno obdélníkové misky s vyšším okrajem - já používám tu, ve které se prodávaly jogurty - položíme
buchtu znám a dělám ji doma ,máme to moc rádi.