Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Kachnu důkladně omyjeme a nasolíme. v misce si připravíme Celou kachnu potřeme zvenku i zevnitř.
Kachnu omyjeme, očistíme a osušíme. Kachnu dáme do pekáče, celou potřeme medem, podlijeme
V misce smícháme sojovou omáčku, bílé víno a med. Kachnu potřeme zbylým medem.
Kachnu zbavíme přebytečné kůže a omyjeme. Dáme do pekáčku, důkladně osolíme, opepříme, potřeme medem
Kachnu omyjeme, osušíme, odřízneme přebytečný tuk u Sůl vetřeme i do břišní dutiny, pak kachnu okmínujeme
Poté v hrnku smícháme prolisovaný česnek s olejem a medem Kachnu osolíme a opepříme.
pečení pekáč odklopte, do malého hrnečku si přelijte med a pomocí mašlovačky kachnu potřete; k medu můžete
Očištěnou kachnu zevnitř nasolíme a zvenku natřeme směsí umíchanou ze sojové omáčky, medu, zázvoru a poloviny
Kachnu potřeme směsí z tymiánu, zázvoru, sójové omáčky Dvě lžíce vypečené šťávy smícháme s medem, touto směsí
Za další hodinu je kachna skoro měkká, přidáme med Upečenou kachnu na medu vyjmeme a nakrájíme na porce
Příprava kachny: Kachnu si očistíme, nasolíme, nakmínuje Poté kachnu trošku podlijeme a pečeme pomalu na 120
Maso si očistíme a naložíme na den do marinády, kterou jsme vytvořili smícháním všech ingrediencí. Lehce