Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Pomerančová omáčka: Pomeranče rozkrojte napůl a vymačkejte Pak přidejte šťávu z pomerančů, hřebíček a badyán.
Pomeranče rozřízneme napůl a vymačkáme z nich šťávu Rozpálíme pánev a vložíme prsa kůží dolů.
Příprava ratatouille: Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm půlkolečka cibule.Přidáme nakrájené
Maso osolíme, opepříme a na pánvi s olejem zprudka osmažíme. Maso přendáme do pekáče vyloženého pečícím
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme Pomeranč oloupeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme
Maso očistíme nakrájíme na plátky a na jeden den naložíme do jogurtu který jsme smíchali s kořením a