Prémiový obsah
★★★
13.6K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Kuře s drůbky vložíme do studené osolené vody a s celým pepřem vaříme na mírném ohni. Zvlášť si uvaříme
Na větší pánvi rozhřejeme olej, přidáme cibuli, kostky masa a česnek. Restujeme asi 10 minut, dokud nezačne
Maso nakrájíme na kousky a restujeme s cibulí a zeleninou. Přidáme koření vodu a podusíme doměkka, poté
Omyté kuřecí maso nakrájíme na kousky a zprudka orestujeme podušenou kapií a společně přidáme do smetanového ragú
Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a zprudka orestujeme na pánvi na oleji. Cibuli oloupeme a nakrájíme
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a asi 4 minuty opékáme
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme
Oloupeme cibuli, mrkev oškrábeme, omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Slaninu pokrájíme na proužky