Prémiový obsah
★★★
3K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Steaky opečeme na oleji z obou stran dozlatova. Poté přidáme fazolky a podle chuti osolíme a opepříme
orestujeme cibulku, nakrájenou slaninu, česnek a fazolky Opečeme dokřupava a podáváme s kuřecím steakem.
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě a poté zabalíme
Steaky si potřeme olejem, posypeme pepřem a necháme Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje
Fazolky očistíme a povaříme ve vroucí, osolené vodě Hotové steaky podáváme s fazolkami a ozdobíme mátovými
si nakrájíme cherry a sušená rajčata na nudličky a kuřecí
Na oleji osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky Fazolky uvaříme doměkka.
Kuřecí maso naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme Na výpeku osmahneme česnek a přidáme fazolky.
Fazolky uvaříme dokřupava. Na pánev přidáme cibulku, rajčata, česnek a fazolky
Podle toho jak chceme mít steak připravený. Fazolky povaříme v osolené vodě, slaninu nakrájíme
z každé strany 5-12 minut, podle toho, jak chceme steak Jakmile bude steak opečený ze všech stran, přidáme