Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
parmazánem, přidáme větvičku rozmarýnu a vytvoříme závitek Na pánvi osmažíme závitky a přidáme bílé víno.
Naneseme na závitky, stočíme je a upevníme jehlami. Závitky opečeme v horkém oleji, zalijeme vínem a pečeme
Takto nachystané závitky naskládáme na plech nebo zapékací Pečeme asi 10 minut, poté závitky otočíme a ještě asi
naklepané plátky masa, položíme na něj šunku a stočíme do závitku Zprudka maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji, aby závitky
Řízky na okrajích nařízneme, naklepeme, pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Poklademe je dobře očištěnou
Uvařenou vychladlou rýži smícháme s mletým masem, v poměru 1:2. Osolíme, opepříme a směsí naplníme papriky
Je-li omáčka řídká, zahustíme ji moukou rozmíchanou Omáčku podáváme k paprikám, společně s houskovým knedlíkem
Je-li omáčka řídká, zahustíme ji moukou rozmíchanou Omáčku podáváme k paprikám, společně s houskovým knedlíkem
Panneku podáváme s hranolkami a omáčkou. Příprava omáčky: Houby očistíme a nakrájíme na plátky
Příprava omáčky: Připravíme si hrnec s nepřilnavým Podáváme s omáčkou a například knedlíky nebo těstovinou