2.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Hovězí maso otřeme papírovými utěrkami, osolíme a opepříme Necháme minutku odpočnou a poté podáváme se zeleninou
Během dušení masa si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme k měkkému masu a ještě podusíme, aby byla měkká i zelenina
Naklepané hovězí plátky pečeme na sádle, přidáme na K podušeným plátkům přidáme nakrájenou zeleninu a dodusíme
V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu opečeme dozlatova Poté zeleninu vyndáme a opečeme na másle nakrájené
Podlijeme vodou a přidáme všechnu zeleninu i houby,
Přidáme nakrájenou zeleninu na nudličky nebo mraženou zeleninu.
Během dušení masa si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme k měkkému masu a ještě podusíme, aby byla měkká i zelenina
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme, naklepeme rukou Maso na steaky necháme 30 minut odležet při pokojové
V pánvi rozehřejeme olej a zeleninu opečeme do zlatohněda Poté zeleninu vyndáme a opečeme na másle nakrájené
do výpeku přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu Dušené hovězí podáváme s rýží či bramborem.
Ke konci dušení dochutíme solí a pepřem. Podáváme např. s dušenou rýží.