Prémiový obsah
★★★
38.8K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kuřecí maso nakrájíme na kousky. Zakápneme olejem, aby se nám špízy při grilování nepřichytly
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a do marinády ho Nachystané špízy můžeme ještě celé potřít marinádou
Maso nakrájíme na kostky a dáme naložit do misky s olejem, solí, pepřem a drceným tymiánem. Papriky omyjeme
Z marinády vybereme kuřecí maso a necháme ho okapat Špízy pak opékáme 10 minut za občasného otáčení ve
Opakujte proces, dokud není vše na špízu. To je důvod jeden z důvodů proč použít ohebný špíz.
Olej smícháme s grilovacím kořením, cuketu omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi jeden
Kuřecí prsní řízky nakrájejte na velké kostky (o délce Na špízy střídavě napichujte kousky kuřecích prsou,
Kuřecí špízy grilujeme v troubě 10 minut rovnoměrně Špízy podáváme s teplou Satay omáčkou.
Gril potřete špekem a vložte špízy. Špízy sejměte z grilu, potřete převařenou marinádou