Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
zabalíme s trochou másla do alobalu. Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme
Na alobal kápneme trochu oleje, posypeme trochou koření Alobal uzavřeme.
osolíme, opepříme, dáme kmín a dovnitř pokrájenou cibuli Alobal si potřeme sádlem a kapra zabalíme, hodinu necháme
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
Alobal nastříháme na 6 stejně velkých kousků. Alobal uzavřeme tak, aby nám šťáva nevytékala ven.
Naplíme strouhaným sýrem a zabalíme do alobalu, vrchní
Maso nakrájíme na kostky a orestujeme s cibulí na oleji Poté rozdělíme na 4 díly, dáme do alobalu, zasypeme