Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Křidélka omyjeme, osušíme a jemně potřeme solí. Naplněná a obalená křidélka osmažíme na pánvi v rozpáleném
Vše smícháme a do této marinády naložíme kuřecí křidélka
Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, hořčice, cukru, cit. šťávy, tymiánu, pepře a soli
cukru a koření smícháme marinádu, do které naložíme křidélka Křidélka vytáhneme z marinády, dáme do pekáčku, přiklopíme
Křidélka vložíme do této marinády - NEJLÉPE PŘES NOC Pečeme při 190 stupních asi hodinku, až jsou křidélka
Přidejte kuřecí křidélka a důkladně je v marinádě Kuřecí stehna vyjměte a rozložte do pekáčku nebo
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
Křidélka nařízneme, dáme do marinády a necháme nejméně
Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, hořčice, cukru, cit. šťávy, tymiánu, pepře a soli
Křídla omyjeme a osušíme dáme do mísy a přidáme koření. Promícháme a zakápneme olejem. Nakonec přidáme