Prémiový obsah
★★★
6.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Žampiony si očistíme, osolíme, opepříme a zakápneme Nivu nastrouháme nahrubo a plníme s ní kloboučky žampionů
Nejprve žampióny omyjeme, oddělíme nohy od hlav a potom Takto připravené žampióny krátce zapečeme na zapékací
osmažíme cibulku, přidáme nakrájenou dužninu z cukety a žampiony jsou cukety měkké, před koncem posypeme strouhanou nivou
Nivu rozdrobíme nebo také nastrouháme a smícháme s naskládáme na talíř, důlky v nich naplníme směsí jablka a nivy
Těsto potřeme rozmixovanými rajčaty, žampiony, dále přidáme nivu, plátky mozzarelly a nakonec bazalku.
Žampiony si omyjeme, očistíme a vyřízneme nožičku, Plněné žampiony poté obalíme slaninkou a pečeme asi
pánvi orestujeme cibuli najemno spolu s nožičkami žampionů nadrobno nakrájené tvarůžky a petrželku a plníme do žampionů