Prémiový obsah
★★★
33.4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Myslíte si, že skvrny od borůvek nejdou vyčistit? Tak to se pletete, když použijete kyselé mléko, a pak oděv vyperete v teplé vodě.
Fleky budou pryč.
osmahneme na kousku sádla,přidáme nudličky jater, kousky žampionů Podáváme s dušenou rýží nebo vařeným bramborem.
Játra omyjeme nakrájíme na 0,5 cm proužky. Cibuli oloupeme nakrájíme na půlměsíčky. Na oleji krátce osmahneme
Rozpálíme si v hrnci sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou očištěnou cibuli. Vepřová játra umyjeme
Na másle osmahneme na proužky nakrájenou cibulku. Takto přichystané maso přidáme k cibulce a osmahneme
měkké, přidáme k němu očištěné a na plátky nakrájené žampióny
Žampiony omyjeme, očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme k cibulce.
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky nebo kostky Podle potřeby můžeme ještě během dušení podlévat vývarem
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Poté maso osolíme, opepříme, přidáme žampiony a zalijeme
Rozpálíme si v hrnci sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou očištěnou cibuli. Vepřová játra umyjeme
pánvi na oleji osmahneme, očištěné, omyté a nakrájené žampiony Poté co cibulka začne karamelizovat přidáme víno a
Dušená mrkev: V hrnci nebo vyšší pánvi s pokličkou