Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
každý klas česnekovým máslem s petrželkou a složíme kukuřici Hotovou kukuřici posolíme, opepříme a hned podáváme
Nejprve si kukuřici asi 15 minut povaříme. Poté grilujeme kukuřici ze všech stran dozlatova.
Olej smícháme s grilovacím kořením, cuketu omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi jeden
Opakujte proces, dokud není vše na špízu. To je důvod jeden z důvodů proč použít ohebný špíz.
Kukuřicí dáme na gril a nasucho grilujeme ze všech Hotové ještě teplé kukuřice potřeme směsí másla a ihned
servírování dáme na každý klas kus bylinkového másla a kukuřici
Podáváme s plátkem citronu a dušenou kukuřicí. připravíme tak, že v hrnci rozpustíme máslo, přidáme kukuřici