Našli jste pár holubinek nebo bedlí a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte náš recept.
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Potom ji vyjmeme a do horkého sádla vložíme kloboučky holubinek Pokud nemáme k dispozici holubinky a nejsme zdatní
V kastrolu si rozpálíme máslo, orestujeme na něj cibuli a zaprášíme moukou. Přidáme mletou papriku a
Hlívy omyjeme ve studené vodě a necháme je okapat. Pak opatrně odřízneme tuhé části nohy a dáme je pryč
Kachnu omyjeme, osušíme. Uvnitř i vně potřeme solí. Pokmínujeme, vložíme omyté jablko zbavené jádřinců
Vepřové kotlety opláchneme pod studenou tekoucí vodou, naklepeme a nožem nařízneme na několika místech
Vepřovou plec omyjeme a nakrájíme na malé kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme
Očištěné a omyté filety z candáta osolíme, opepříme a po straně lehce nařízneme. Pak je pokapeme citrónovou
Maso omyjeme a dáme do pekáče. Podlijeme vývarem a kolem zasypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme
očištěné drůbeží žaludky opereme a nakrájíme na větší kousky. Na sádle zpěníme cibuli a osmahneme kostečky