Prémiový obsah
★★★★
11.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
pánvi orestujeme cibuli najemno spolu s nožičkami žampionů nadrobno nakrájené tvarůžky a petrželku a plníme do žampionů
Žampiony si omyjeme, očistíme a vyřízneme nožičku, Plněné žampiony poté obalíme slaninkou a pečeme asi
Přidáme nakrájenou slaninu a žampiony.
Lilky si omyjeme, podélně rozřízneme, osolíme, opepříme a necháme asi 30 minut odstát. Vnitřky lilků
Kloboučky žampionů očistíme a odstraníme nožičku. Žampiony naplníme směsí a dáme péct při 180°C asi 15
Žampionům sloupneme kloboučky a odřízneme nožičky. Zapékací misku vymažeme máslem a žampiony do ní naskládáme
Šunku, nohy a dužinu žampionů nakrájíme na kousky. Žampiony opečeme na pánvi na trošce oleje, nejdříve
Žampiony si očistíme, osolíme, opepříme a zakápneme Nivu nastrouháme nahrubo a plníme s ní kloboučky žampionů
Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme taktéž na plátky Jakmile je maso skoro měkké, vhodíme žampiony, společně
pak přisypeme najemno nasekaný česnek, pokrájené žampiony špetku muškátového květu a dále smažíme do povadnutí žampionů
Okapané žampióny osolíme, obalíme v trojobalu a smažíme
Petrželku a žampiony očistíme a nakrájíme. podáváme s čerstvými salátovými listy a restovanými žampiony