Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Rohlíky nakrájené na kostičky zalijeme horkým mlékem a přidáme ostatní přísady. Jemně zamícháme, vytvarujeme
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější plátky, cibuli na tenká kolečka, slaninu na
Houby si namočíme do vody a potom povaříme v osolen vodě. Rozehřejeme olej, na kterém osmahneme cibulku
Housky nakrájíme, na másle osmahneme petrželku a přidáme, vejce smícháme se solí, mlékem a přidáme. Poté
Roštěnky naklepeme, po obvodu lehce nařízneme, osolíme a necháme chvíli odpočinout. Nakrájíme cibuli,
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Poté maso vyjmeme, ve výpeku
Plátky hovězího masa opláchneme, osušíme, po obvodu na několika místech nakrojíme a z obou stran naklepeme
Roštěnky naklepeme, na okrajích nakrojíme, po obou stranách osolíme a po jedné straně potřeme hořčicí
Roštěnky omyjeme, osolíme, opepříme a naklepeme. Zpěníme na sádle nadrobno nakrájenou cibuli. A přidáme
Maso zbavíme blanek, omyjeme a nakrájíme ho na plátky, které jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Maso
Vývar podáváme s tyrolskými knedlíčky, dozdobíme nasekanou