Prémiový obsah
★★★
7.7K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Rybí filé očistíme, pokapeme citronem, osolíme a pokrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na plátky
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na přibližně stejné kousky. Česnek oloupeme, prolisujeme a promícháme
Obkládáme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a potíráme
V misce utřeme česnek, chilli vločky, rozmarýn, sůl a pepř. Přidáme olivový olej. Maso nakrájíme na proužky
Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kostky. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata nakrájíme
Jakmile je maso měkké, přidáme zeleninu a povaříme Maso nakrájíme na plátky a vložíme zpět do omáčky k zelenině
V hrnci na olej osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Přidáme na kousky nakrájené a očištěné houby
Během dušení masa si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme k měkkému masu a ještě podusíme, aby byla měkká i zelenina
Opečené maso vytáhneme a na sádle opražíme zeleninu Do osmažené zeleniny přidáme rajčatový protlak, sůl