14.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Kotlety nařízneme, z oleje, šťávy, kůry a medu uděláme marinádu, kterou maso potřeme a spolu s tymiánem
odpařovat, jakmile bude šťáva lepkavá, tak do ní vrátíme kotletky
Maso si důkladně omyjeme a osušíme. Do oleje přidáme citronovou šťávu a kotlety do něj položíme. Takto
Naložené kotletky poprášíme moukou a sladkou paprikou necháme chvíli probublávat, dokud nám nevznikne hustá omáčka
Všechny ingredience dáme do hrníčku a důkladně promícháme. Žebra důkladně omyjeme a poté dáme do mísy
Kotletky vytáhneme, dáme na plech, poklademe kousky Kotletky podáváme s bramborovou kaší.
Olej smícháme s citronovou šťávou a kotletky do něj Poté kotletky nasolíme, opepříme a opečeme z obou stran
Olej smícháme s citronovou šťávou a kotletky do něj Poté kotletky nasolíme, opepříme a opečeme z obou stran
Maso na krajích nařízneme, opepříme a pokapeme olejem, necháme půl hodiny odpočinout. Pot zprudka orestujeme
Dochutíme solí,malinko pro barvu sojovou omáčkou. Promícháme a podáváme s nakrájenou roládou, přelité omáčkou