Prémiový obsah
★★★
13.4K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
pohankové vločky a necháme je chvilku nabobtnat. Hovězí maso umeleme a přidáme do polévky.
Ovesné vločky opražíme na rozehřátém oleji, přidáme trochou vody, přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zeleninu
Do vařící polévky potom nasypeme vločky a necháme spolu Až je polévka hotová, zašleháme do ní vejce, necháme
vločky, přidáme hladkou mouku, promícháme a zalijeme Uvedeme do varu, přidáme očištěnou nakrájenou zeleninu
Poté přidáme granulát i se zbylou tekutinou, ovesné vločky a zalijeme vodou.
Vločky opražíme sucho, zalijeme vodou a přidáme očištěnou zeleninu.
Vločky zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát dušeným chřestem, pečivem nebo se salátem z čerstvé zeleniny
Ovesné vločky a pohanku večer namočíme a druhý den Podáváme s bramborem, chlebem či s rýží a zeleninou